SUBREADER

Lad ikke underteksterne begrænse dine biografture

Hos Kino ønsker vi, at alle skal have en god oplevelse i de varme biografstole og opleve lærredets magi, selv hvis undertekster er afgørende. SubReader app'en læser underteksterne for dig og giver dig derfor den fulde biografoplevelse fra start til slut.

SubReader er…
En app, der hjælper de biografgængere, der har læsevanskeligheder at få læst underteksterne op via hovedtelefonerne. På appen kan du også vælge hvilken stemme, du ønsker skal lede dig igennem filmens forestilling.


Få den fulde filmoplevelse…
Ved at benytte den ene af hovedtelefonens earplugs; dermed kan du både høre lyden fra filmen og lyden fra oplæsningen på samme tid. Hovedtelefonerne er samtidig diskrete, så du undgår at forstyrre resten af publikum.


Det er så simpelt…
At komme i gang. Alt du skal gøre, er blot at hente SubReader app'en på din smartphone. Herefter finder du QR-koden ved indgangen til biografsalen, som du scanner ind. Der er en unik QR-kode ved hver sal, så du er sikret at få de rette tekster læst op til den rette film. Til sidst skal du bare læne dig godt tilbage og nyde showet.


Du skal være opmærksom på at...
SubReader understøtter langt de fleste film – der er dog få undtagelser: 3D film er ikke understøttet af SubReader samt enkelte almindelige 2D film. Du er altid velkommen til at spørge vores personale, som kan fortælle om den film du vil se er understøttet af SubReader eller ej.

 

Har du yderligere spørgsmål...
Kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål på nedenstående

FAQ

 • Hvordan bruger jeg SubReader i Biografen?

  For at bruge SubReader i biografen skal du downloade appen på din telefon og oprette en bruger. Inden du sætter dig på din plads skal du bruge scanne-funktionen i app’en til at scanne QR-koden der hænger ude foran den sal du skal ind i. App’en vil automatisk begynde at læse undertekster op når filmen begynder. Husk at bruge høretelefoner så du ikke forstyrrer de andre der skal se film, samt at sætte din telefon på lydløs og slukke for skærmen.

 • Koster det penge at bruge SubReader?

  Det er gratis at bruge SubReader i biografen.

 • Skal jeg have oprettet en bruger i app'en for at bruge SubReader i biografen?

  Ja. Du skal have oprettet en bruger i app'en, men du behøver ikke at købe et SubReader Plus medlemskab.

 • Har jeg brug for ekstra udstyr for at bruge SubReader i biografen?

  Det eneste du behøver for at få underteksterne læst højt i biografen er din telefon eller iPad med app’en installeret og et par høretelefoner.

 • Kan jeg bruge SubReader i biografen uanset hvilket sprog filmen er på?

  SubReader fungerer uanset hvilket talesprog der bruges i filmen

 • Virker Subreader på alle film i biografen?

  SubReader understøtter langt de fleste film – der er dog få undtagelser: 3D film er ikke understøttet af SubReader samt enkelte almindelige 2D film. Du er altid velkommen til at spørge vores personale, som kan fortælle om den film du vil se er understøttet af SubReader eller ej.

 • Skal jeg have internet for at bruge Subreader i biografen?

  Når du ser en film i biografen med SubReader, er det vigtigt at du enten har et 3G/4G signal på din telefon, eller er koblet Kino's wifi. Vi gør opmærksom på, at SubReader bruger meget lidt data/internet, og du skal derfor ikke være bange for at vi bruger al din data i dit abonnement.

 • Hvordan opretter jeg en bruger?

  Efter du har hentet og åbnet app'en på din telefon eller ipad, skal du vælge en loginmetode til din bruger. Du kan vælge at fortsætte med SMS, Email, Apple, Facebook, Google eller Skole Login. Afhængig af hvilken loginmetode du vælger vil du blive bedt om at bekræfte dine oplysninger gennem en verifikationskode. Nu vil du have adgang til SubReader appen.

 • Hvordan downloader jeg Subreader?

  Du kan hente SubReader på App Store til iPhone og på Google Play Store til Android telefoner.