Race Day i BiffenI samarbejde med ASK Hedeland og Fanrejser byder vi, søndag den 1. december, velkommen til et brag af en Race Day, med Le Mans '66, Formel 1, foredrag og masser af fede præmier.

Vi lægger ud med det autentiske racer-drama Le Mans ’66 med Matt Damon og Christian Bale i hovedrollerne, som henholdsvis den amerikanske bildesigner Caroll Shelby og den britiske racerkører Ken Miles. Se trailer her

Herefter kommer en af vores lokale motorsportseksperter og holder et oplæg om hans oplevelser og erfaring med Le Mans og Formel 1. Han vil selvfølgelig også komme ind på Kevin Magnussens nuværende sæson og give sit bud på hvad vi han forvente i den kommende sæson.

Vi slutter dagen af med at vise sæsonens Formel 1 finale live fra Abu Dhabi og selvfølgelig overrækkelsen af det eftertragtede trofæ.

Dagens program

10.15 Velkommen
10.30 Le Mans ’66 filmen starter
13.00   Pause
13.30 Oplæg om Le Mans of F1 og lodtrækning om præmier
14.10 Abu Dhabi F1 GP

Vi åbner salen kl. 10.00. Det er vigtigt at man indfinder sig på sin plads senest kl. 10.15.

Præmier
Vi trækker lod om fede præmier sponsoreret af SteamRex, Gunner Due Biler, Norlite, Mr. Monopol, Boxboxbox.dk, Heineken og Kino Ro's Torv.

Parkering
Du kan få 4 timers gratis parkering, hvis du indtaster dit registreringsnummer på de skærme der er opsat i vores foyer. Den resterende parkeringstid er for egen regning. Du kan se priser her

Pris
En billet koster 200 kr. Vi byder på en iskold Heineken før Formel 1 GP'et bliver skudt igang.

Vi glæder os til at byde velkommen til en god dag i motorsportens tegn.