Covid-19 info

Hos Kino følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så I trygt og sikkert kan gå i biografen igen.

Fra torsdag d. 29/10 er det påkrævet at bære mundbind eller visir, når du bevæger dig rundt i vores foyer og gangarealer, men ikke når du sidder i biografsædet og ser film - så du kan stadig nyde popcorn, sodavand og ikke mindst film uden mundbind. Forlader du din plads, skal du huske at tage mundbindet på igen! Børn under 12 år er undtaget fra kravet om mundbind, så behøver derfor ikke at bære mundbind.

Som retningslinjerne foreskriver, kører vi med begrænset kapacitet i salene, og derudover har vi valgt at vise filmene i forskudt program, så man møder så få mennesker som muligt på vej ind og ud af visningerne.

Der vil være håndsprit tilgængeligt i foyer-område, kiosk og ved alle toiletter - ligesom vi afspritter kontaktflader løbende. Vores personale holder hele tiden øje med gæstekapacitet, så den på intet tidspunk overstiger det tilladte.

For yderligere at mindske trafikken er det i øjeblikket ikke muligt at reservere billetter, men kun muligt at købe. Det nemmeste er, om du køber billetter hjemmefra, på vores hjemmeside eller app, hvor du også har mulighed for at betale med gavekort, gavebilletter eller Biografklub Danmark rabatkuponer. Du kan naturligvis også købe dine billetter i biografen. Billetter vil blive scannet ved indgangen til salene, hvad enten de er købt online eller i vores billetsalg, så man på den måde undgår fysisk kontakt med kontrolløren.

Vær opmærksom på at billetsystemet automatisk spærrer et tomt sæde på hver side af dit billetkøb – hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv eller du køber til dig og dine nærmeste (I må nemlig godt sidde ved siden af hinanden, hvis I er kærester, familie eller anden vis allerede har nær kontakt). Hvis I er flere, men skal have et sæde mellem jer, købes billetterne enkeltvis.

Vores kiosk vil være åbent som normalt. Der er sat ’ensretning’ markeringer i alle gangene, ligesom der også er opsat afstandsmarkeringer. Ved alle salgsstationer er der opsat plexiglas. Det vil stadig være muligt at købe bland-selv-slik, det vil dog ikke være muligt at benytte skeer længere, men udelukkende engangshandsker.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig vores personale.