KOM SIKKERT OG TRYGT I BIOGRAFEN

Hos Kino følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så I trygt og sikkert kan gå i biografen igen. Det medfører bl.a. at du skal bære mundbind og fremvise coronapas. Her kan du læse mere om alle vores corona-tiltag.

CORONAPAS
Ved ankomst til biografen skal du fremvise et gyldigt coronapas. Et gyldigt coronapas skal dokumentere en af følgende kriterier:

  • En negativ Covid-19 test der er taget indenfor 72 timer (PCR- eller Lyntest)
  • Et bevis for et færdigt vaccinationsforløb mod Covid-19 eller et bevis for 1. stik af vaccinen, der er mindst 14 dage gammelt.
  • Et bevis for tidligere Covid-19 smitte: Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 24 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. 

Du kan læse mere om brug af coronapas og dokumentation her

Undtagelser af Coronapas

  • Børn under 15 år
  • Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test
  • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test

MUNDBIND
Der er IKKE længere et krav at bære mundbind.

BILLETTER
Som retningslinjerne foreskriver, kører vi med begrænset kapacitet i salene, og derudover har vi valgt at vise filmene i forskudt program, så man møder så få mennesker som muligt på vej ind og ud af visningerne.
For yderligere at mindske trafikken er det ikke længere muligt at reservere billetter, men kun muligt at købe. Det nemmeste er, om du køber billetter hjemmefra, på vores hjemmeside eller app, hvor du også har mulighed for at betale med gavekort, gavebilletter eller Biografklub Danmark rabatkuponer. Du kan naturligvis også købe dine billetter i biografen. Billetter vil blive scannet ved indgangen til salene, hvad enten de er købt online eller i vores billetsalg, så man på den måde undgår fysisk kontakt med kontrolløren.

Vær opmærksom på at billetsystemet automatisk spærrer et tomt sæde på hver side af dit billetkøb – hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv eller du køber til dig og dine nærmeste (I må nemlig godt sidde ved siden af hinanden, hvis I er kærester, familie eller anden vis allerede har nær kontakt). Hvis I er flere, men skal have et sæde mellem jer, købes billetterne enkeltvis.

KIOSK
Vores kiosk vil være åbent som normalt. Der er sat ’ensretning’ markeringer i alle gangene, ligesom der også er opsat afstandsmarkeringer. Ved alle salgsstationer er der opsat plexiglas. Det vil stadig være muligt at købe bland-selv-slik, det vil dog ikke være muligt at benytte skeer længere, men udelukkende engangshandsker.

SYGDOM
Tag ikke i biografen, hvis du har symptoner på COVID-19 (feber, hoste eller vejrtræknings- problemer). Vi refunderer selvfølgelig din billet - kontakt blot vores billetsalg på telefon 46351666, før forestillingen starter. 

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig vores personale.