Genoplev Titanic på det store lærred

Så er det blevet tid til at finde lommetørklæderne frem. Nu får du nemlig mulighed for at genopleve den storslåede og hjerteskærende film ’Titanic’

I år er det 20 år siden at James Camerons ’Titanic’ for første gang sejlede over lærrederne i de danske biografer – det markerer vi ved at sætte den på programmet igen, og ovenikøbet i 3D.

’Titanic’ er den film der har solgt flest biografbilletter i de danske biografer og vandt i sin tid hele 11 Oscars.

Vi viser kun ’Titanic’ i 3 dage, fra den 20. april til den 22. april, alle dage kl. 19.30. Så skynd dig at få booket billetter, hvis du vil se eller gense en af filmhistoriens største succeser på det store lærred. Den vises i 3D og er 3½ time lang – billetten koster kun 90 kr. (plus 3D briller til 10 kr. hvis man ikke selv medbringer dem)

OBS. Det er kun muligt at købe billetter - ingen resevationer.

Der vil blive holdt en kort pause ca. midt i filmen.

Omtale:
Leonardo DiCaprio og Kate Winslet spiller Jack og Rose, hvis sociale status holder dem adskilt – men som alligevel finder hinanden om bord på R.M.S. Titanic, skibet som ikke kan synke. Men da luksusskibet kolliderer med et isbjerg i Nordatlanten, bliver den lidenskabelige kærlighedshistorie til en dramatisk kamp for at overleve!